Våra tjänstepaket används för att kombinera olika produkter till ett paket som möter vissa vanliga kund-krav som vi har identifierat på marknaden.

Förstudiepaket

Vi utvärderar din idé innan den slukar hela din budget, så att ni tidigt får en uppfattning om vad ett projekt skulle kosta. Vi har erfarenhet från förstudier för offentlig upphandling, och har gjort förstudier för t.ex. SJ.


Styra Nao genom webbinterface

Ta kontrollen över din Nao; styr den i realtid, aktivera olika Choroeograph-beteenden via ett enkelt användargränssnitt, skriv vad roboten ska säga i realtid, Wizard of Oz. Perfekt för experiment och show. Perfekt för t.ex. universitet som gör studier, och för företag som vill ha snabb interaktion med personer på event och möten.


Dialogflow, både för Pepper och Nao

Vi scriptar upp naturliga dialoger, där roboten svarar på frågor, interagerar med dina kunder, svarar på tilltal. Enkel styrning och fungerar ungefär som Alexa, Google Home eller Siri – fast med armar och ben. Få till mer naturlig kommunikation, med ett ansikte snarare än en anonym högtalare. Går att integrera mot andra system, som för ärendehantering eller CRM. Vi skapar en frontend till Google Dialogflows backend.


Nao VR

Ta kontrollen och styr varenda led av din Nao-robot. Du hoppar in i kontrollrummet och det känns som du sitter i robotens hjärna. Bli en robot – du kan titta ut genom robotens ögon och lyssna genom robotens mikrofoner samt prata ut genom högtalare. Det går dels att styra leder, som härmar dina rörelser, men går också aktivera mer komplexa fördefinierade beteenden som att resa sig upp eller dansa.


Drönare för undervisning/företag/vidareutveckling

En ROS2-integration till Crazyflie drönare. För att slippa all setup och krångel med drivare så har vi byggt ett stabilt system med tydliga topics och messages som man även kan bygga vidare på. Det går snabbt att komma igång genom enkel och användarvänlig setup. Anpassa systemet, som är byggt med den senaste standarden, till just det ni vill ha, perfekt för att t.ex. utveckla nya teknologier eller göra experiment.